O nas

PHO EVER zostało założone przez Marię Huyen, która posiada 5 wietnamskich restauracji w Wietnamie i na Bali.

Nasi współzałożycele to trzej doświadczeni kucharze z Bali, Nepalu i Tajwanu, którzy dodają różorodności naszemu menu.

W PHO EVER staramy się podnieść poziom przyjemności płynącej z pho. Do naszej wołowej wersji dodajemy plastry antrykotu, a do pho z kurczaka – całe grillowane udko. Nasz wywar, gotowany z kości wołowych przez 16 godzin i nasączony ziołami leczniczymi, to doskonałe połączenie odżywienia i smaku.

A dla wegetarian – nie martwcie się! Mamy mnóstwo opcji wegetarianskich, głównnie dzięki mężowi Marri, który jest wegeterianinem.

Nowa jakość w Krakowie

W PHO EVER staramy się podnieść poziom przyjemności płynącej z pho. Do naszej wołowej wersji dodajemy plastry antrykotu, a do pho z kurczaka — całe grillowane udko. Nasz wywar, gotowany z kości wołowych przez 16 godzin i nasączony ziołami leczniczymi, to doskonałe połączenie odżywienia i smaku.

Przyjazne dla wegeterian

A dla wegetarian – nie martwcie się! Mamy mnóstwo opcji wegetariańskich, głównie dzięki mężowi Marri, który jest wegetarianinem.